51​.​50 31​.​29

by Destroy My Hope

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
Попит 01:31
Квітне попит, Рвати спину, Крихти хліба, Гроші давай, Всіх напугай, Тупий бугай. Радіють щурам, Огидні люди, Всі цінності, В одному блюді. Паразити на язику, Прапори, З черепом, Злидні поруч, Кожен покруч, Серця гнилі. Радіють щурам, Огидні люди, Всі цінності, В одному блюді. Маркетинг квітне, Емоції, наше все, Теорія про перевагу, Піар на мові, Хочу написати, На персах красуні, Своє ім'я і всю, Історію, любові.
2.
Вузол 01:54
Мовчки ти, дивився на мене, Скажи вже що, в голові твоїй темне, Он прийшла біда, не остання, Скільки коштує, твоє мовчання. Ти завмер і холоне в грудях, Б'є у мозок шаблон поведінки, Вже пізно, вже нікого нема, Загулявся, ти, в своїх думках. Той вузол на роті, забирає життя, Кривдить душі, веде в забуття, Наче спиш, відкриті очі твої, Промов вже, хоча б звуки які. Ти завмер і холоне в грудях, Б'є у мозок шаблон поведінки, Вже пізно, вже нікого нема, Загулявся, ти, в своїх думках. Вже пізно, вже нікого нема, Загулявся, ти, в своїх думках.
3.
Страх 01:55
Страх перед новим, Жити тільки старим, Штамп у голові, Пригнічений ти! Ти хто, Ти що, В цьому житті, Де ти, як ти, Хочеш бути. Ти не хочеш думати, Як робити для життя, прості речі, Ти звик іти на все, Але на все готове, не своє! Своє! Мозок дає сигнал, слина тече, Звичка тікати, від всього, Тебе навчили примати, Більше нічого не мати, тільки страх.
4.
Там де виріс ти, Важко було жити, Ніхто не пояснював, Що можна бути гідним. Там де виріс ти, Краще було мовчати, А ті хто говорив, Були вже зламані. -там де виріс ти Ще важче рости вверх, Під вагою людських помилок Та я люблю тебе за твоє, Рідне для мене, серце! За спільні дитячі спогади, Якоюсь мірою - всі ми такі, І коли хтось доводить, що не всі, Я посміхаюсь! -там де виріс ти
5.
Щось там знаєм, Навіть вмієм, Навіть трошки, Розумієм, Бризки крові, Запах гарі, По 50, І по сигарі. Методички, З пропаганди, Істеричні, Слюні-факти, Прикидаємось, Герої. За порядок! Всі до зброі! Більше! Швидше! Вище! Один червоний хєр нам всім! Більше! Швидше! Вище! І трішки грошіків своім Більше слів, Ще більше крові, По вагонах, І в дорогу, Скоринка хлібу, З неба воду. Всім лопати! Всім пахати! Нехай горить, А ми поборем, Лайно в лайні, Не потоне, Поспівчуваємо, У горі. За порядок, Всі до зброі!

credits

released March 20, 2020

Destroy My Hope
51.50 31.29
(Там де виріс ти)
2020 EP

Vox - Max Chase
Guitar - Roman Repyah
Bass - Atrem Pichur
Drums - Alex Gorbach

All music and lyrics by Destroy My Hope.
Recorded by Andrew M. at Higainrecords.
in Feb of 2020 , Chernihiv., Ukraine.

Mixed and mastered Alex Gorbach (gutsfree records).
Cover by Kirill Lesnoy.

DMH2020.

license

all rights reserved

tags

about

Destroy My Hope Chernihiv, Ukraine

Since 2010
Hardcore/Metal
Ukraine, Chernigiv

contact / help

Contact Destroy My Hope

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Destroy My Hope, you may also like: